AFLYST: Aften Uden Grænser med Nabeel Hamdi

NY DATO: Grundet corona-virus er arrangementet desværre aflyst. Vi håber håber meget at kunne invitere Nabeel Hamdi senere på året i stedet. Pas godt på jer selv og hinanden indtil da ♥

Vi glæder os til at byde velkommen til Nabeel Hamdi, som har stor erfaring fra uformelle bosættelser og er en pioner indenfor feltet participatory planning. Han er fortaler for små gradvise ændringer af bymiljøet der i højere grad kommer de fattige til gavn, frem for storskala-projekter der ofte fejler i skabe reel udvikling. Han har bl.a. skrevet bøgerne Housing Without Houses og Small Change.

Nabeel Hamdi har rådgivet diverse udviklingsorganisationer og FN-organer i årtier og er i dag professor emeritus på Oxford Brookes University. Vi er stolte af at have Nabeel som gæst og ser frem til en spændende diskussion om arkitekturens rolle i udviklingsarbejdet!

Aften Uden Grænser #7: A simulated street walk with Nabeel Hamdi finder sted fredag den 27. martsFælledvej 12, 2200 København N. Der er gratis adgang til eventet, som vil blive afholdt på engelsk.

Program for aftenen:
– Fredagsøl i Globalhagen Kitchen kl. 17.00
– Oplæg i Community Hall med Nabeel Hamdi kl. 18.00 – 19.30
– Folkekøkken i Globalhagen Kitchen kl. 19.30 – 21.00

Læs mere og tilmeld dig her: https://www.facebook.com/events/250242905981051/

* Arrangementet er støttet af Dreyers Fond *