AUG SØGER FRIVILLIGE TIL BYGGEPROJEKT I SIERRA LEONE

Den danske NGO REACT og Arkitekter Uden Grænser (AUG) bygger et uddannelses- og computer center i byen Magburaka i det centrale Sierra Leone. Hertil søger vi to frivillige til at overtage ledelsen af byggeriet fra februar/mars 2016 og 3 – 6 måneder frem.

REACT NGO har startet projektet MECC; Magburaka Education and Computer Centre, der skal fungere som et tilgængelig center for oplæring i IT kompetance for den lokale befolkning i Magburaka og Tonkolili distriktet. Efter nogle års drift i en lejet bygning, har AUG tegnet og startet byggingen af det nye MECC center. I to perioder har der været frivillige fra Danmark på byggepladsen i Magburaka, og nu søger AUG to nye til den næste fase.

Vi søger to personer, som er dedikerede, engagerede og ansvarsfulde, og indstillet på en relevant erfaring i en ny kultur og kontekst. Erfaring med byggeri og tømrearbejde vil være en stor fordel, men ikke et krav. De to frivillige skal fungere som byggepladsledere i Magburaka, og kommunikere med AUG projektgruppen i Danmark i hele processen.

Arkitekter Uden Grænser (AUG) er en humanitær organisation, der arbejder for at give alle mennesker adgang til anstændige boligforhold og levevilkår. Der kan læses mere om MECC projektet på www.arkitekterudengraenser.dk, og i bogen Learning from Sierra Leone, som AUG har udgivet i 2013.

Vi vil høre fra dig senest 27. december 2015.

KONTAKT OS!

INFO

Ved spørgsmål om projektet kontakt: arkitekt Carina Nissen på crn@arkitekterudengraenser.dk

Der vil være informations- og oplæringsforløb inden afrejse med både REACT og AUG.

>> Læs mere om REACT her

>>Læs mere om AUG og andres erfaringer med at arbejde i Sierra Leone på projektets facebookside her 

>>Read the job posting in english here (PDF)

>>Læs job opslaget på dansk her (PDF)

KONTAKT

Skriv en kort mail om dig selv og om din motivation, og send den til:

crn@arkitekterudengraenser.dk

Skriv ”Frivillig” i emnefeltet.

KOMPENSATION

Der er tale om et frivilligt, ulønnet job, og man betaler således selv sit ophold i Sierra Leone. Vi har dog få midler til at støtte frivillige, og har mulighed for at dække omkostninger til flybillet og visum.