Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Begivenhed Navigation

Gratis

19 juni, 2018 | 19:00 - 21:00

AFTEN UDEN GRÆNSER #3

VIN, HYGGE, ARKITEKTUR OG UDVIKLINGSARBEJDE

Kom til Aften Uden Grænser #3 og hør Ida Bergkvist Poulsen fortælle om sit arbejde i Dakar, Senegal den 19. juni kl. 19.00-21.00 i “Møderiet” på Fælledvej 12, København N

Vi glæder os rigtig meget til at høre om den rejse Ida har været på fra 50 høns til endnu flere sko. Vi håber, du vil komme og dele denne aften med os!

Arrangementet er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.

IDA DAKAR

I 2016 stiftede Ida Bergkvist Poulsen, der er uddannet fra Danmarks Designskole i 2016 firmaet IDA DAKAR, der designer og sælger unikke sko og accessories, som håndproduceres i Dakar, Senegal. Firmaets mål og fokus er at skabe arbejde i Senegal til fair løn og ordentlige arbejdsforhold, men projektet i Senegal startede faktisk mange år tidligere. Dengang Ida og hendes gode ven Mamadou købte de første 50 høns. Deres samarbejde har udviklet sig over mange år og beskæftiger i dag flere mennesker i både Senegal og Danmark.

Læs mere om IDA DAKAR her 

AFTEN UDEN GRÆNSER

Aften Uden Grænser er en ny arrangementsrække i Arkitekter Uden Grænser, som har fokus på faglige oplæg såvel som socialt netværk. Vi samles over et glas vin og deler tanker, inspiration og erfaringer indenfor felterne arkitektur og udviklingsarbejde. Både erfarne og nysgerrige er velkommen til at deltage, og arrangementerne er åbne for alle interesserede uanset faglig baggrund. Hver aften har sit eget tema med spændende oplægsholdere, der vil fortælle om deres erfaringer indenfor det gældende område efterfulgt af debat og spørgsmål fra deltagerne. Herefter vil der være mulighed for hygge og videre diskussion, når vi fortsætter snakken over et glas vin.

Er du ikke allerede medlem kan du støtte Arkitekter Uden Grænsers arbejde ved at klikke her

Detaljer

Dato:
19 juni, 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Arrangør

Arkitekter Uden Grænser
E-mail:
info@arkitekterudengraenser.dk
Hjemmeside:
https://www.arkitekterudengraenser.dk

Sted

GLOBAL PLATFORM
Fælledvej 12
København, Nørrebro 2200 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
77 31 00 00
Hjemmeside:
https://www.ms.dk/