BLIV MEDLEM


Arkitekter Uden Grænser er en forening af frivillige, der vil gøre en forskel. Både vores byggeprojekter i udviklingslande og det organisatoriske arbejde i Danmark hviler på vores medlemmers opbakning.

BLIV MEDLEM

Som medlem af Arkitekter Uden Grænser støtter du direkte vores udviklings- og byggeprojekter, og viser samtidig opbakning til organisationens eksistens. En robust medlemsskare gør en forskel, når vi søger penge hos fonde og firmaer.

Som medlem kan du gøre din indflydelse gældende, f.eks. via deltagelse på den årlige generalforsamling. Du kan også skrive dig op i vores database over medlemmer der vil bidrage aktivt, f.eks. som medlem af vores projektteams.

Som medlem betaler du et fast årligt eller månedligt beløb, så længe du vil. Du kan til enhver tid melde dig ud ved at kontakte os.

Kontingenter 2019:

  • Ordinært medlemskab: 240,- kr/år (60,- kr. for studerende)
  • Støttemedlem: 50,- kr/måned
  • Erhvervsmedlem: 200,- kr/måned
  • Guld-erhvervsmedlem: 10.000,- kr/år

Ja tak, jeg vil være medlem!

BLIV AKTIV MED EN MEDLEMSPROFIL

Som medlem af Arkitekter Uden Grænser har du mulighed for at oprette en personlig profil under medlems-login, hvor du kan beskrive dine faglige interesser, uploade CV mm. Vi søger altid først blandt medlemsprofilerne når der er opgaver og jobs i organisationen. Du skal bruge dit medlemsnummer for at oprette en profil – skriv til os på info@arkitekterudengraenser.dk, så sender vi fluks dit nummer retur.

En frivillig indsats hos Arkitekter Uden Grænser kan være med til at udvide faglige netværk og give værdifulde kompetencer inden for bl.a. projektudvikling og ledelse, formidling og sociale medier, budgettering og strategier. Og så er det i øvrigt både meningsfuldt og hyggeligt!

ANDRE STØTTEMULIGHEDER

Se andre støttemuligheder her.