BLOG: AUG ER ONLINE PÅ ARKFO.DK

Det er ikke alle der ved det… men Arkitekter Uden Grænser har en fælles blog på Arkitektens Forlags online platform. Vi ønsker at blande os i den faglige debat og kommunikere vores arbejder og budskaber ud til vores kollegaer i den danske arkitektstand.

Alle medlemmer og projektgrupper er velkomne til at bidrage, både med projekter, debatindlæg, rejsereportager, billedeserier, videoer eller andet materiale, der fortæller om organisationens arbejder eller områder, vi beskæftiger os med.

Indtil nu er indlæggene skrevet af kommunikationsudvalget. Vi har lagt det danske forord til bogen ‘Developing Architecture, Learning From Sierra Leone ud, været på besøg hos Architecture For Humanity i San Francisco og rapporteret om Architecture Sans Frontières Imternational’s uddannelsesforløb ‘Challenging Practices’. Det sidste par uger har kigget på Arkitektur i Afrika, hvor en stor del af Arkitekter Uden Grænsers projekter er lokaliseret.

Vi håber du har lyst at give dit besyv med. Du må også gerne sidde over, men komme med idéer til emner og projekter, der kunne være interessante at fortælle om. I så fald så skriv til Tyra i Kommunikationsudvalget på tdo@arkitekterudengraenser.dk.

>>Læs mere på AUGs blog på arkfo.dk her