Boglancering og koncert

Tag med Arkitekter Uden Grænser til Kulturnatten 2019, hvor vi inviterer til boglancering og koncert med congolesiske John Mutombo.

Johan Mottelson fra Arkitekter Uden Grænsers bestyrelse vil introducere bogen Informal Horizons, der uddyber tematikkerne fra udstillingen af samme navn. Husk at Kulturnatten også er sidste chance for at se udstillingen.

Informal Horizons sætter fokus på nogle af de problematikker, som knytter sig til de omfattende urbaniseringsprocesser, der i disse år finder sted i Afrika.

Afrika er verdens mindst urbaniserede kontinent, men er præget af hastig byvækst, hvor folk flytter fra land til by i søgen efter et bedre liv. Næsten 70% af den urbane befolkning bor i områder, som FN definerer som slum. Områder der er karakteriseret ved dårlige boliger, overbefolkning, usikre ejer- og lejerforhold samt mangel på rent drikkevand og kloakering. Informal Horizons fokuserer på uformelle bosættelser og jordrettigheder i Østafrika og viser Arkitekter Uden Grænsers projekter i regionen.

Læs mere om udstillingen her.

Arrangementet foregår d. 11. oktober kl. 18.00-22.00 på KADK bibliotek, Danneskiold-Samsøes Allé 50, 1434 København K.