OPEN CALL PÅ PROJEKTER I AUG AARHUS

Vi søger frivillige til to projekter i den nyopstartede afdeling af AUG i AArhus! Hvis du er interesseret kan du læse mere om projekterne og hvordan du kan være med at bidrage her. 

PROJEKT 1: VERDENSSPEJLET

Verdensspejlet er interkulturelfestival, som skal foregå under festugen i AArhus. Vi har påtaget os opgaven med at indrette ridehuset til at kunne huse denne festival.

Projektet er hovedsageligt en tegneopgaver, men hvis man har lyst til at bygge op, er dette også muligt. Opgaven er, at tegne inventar til og indrette Ridehuset i henholdsvis et bazar-, koncert-, café-, børne-, og loungeområde og derudover en fotoudstilling. Arbejdet vil strække sig over de næste par måneder og man kan deltage i det omfang, der passer en.

Festivalen bliver arrangeret af U-huset, som er AUGs nye fysiske base i AArhus.

U-huset skriver:

Temaet for Aarhus Festuge er i år Upside Down. Det passer os perfekt, da det ligger lige til højrebenet for os at vende verden på hovedet. Faktisk er det en del af Verdensspejl Festivals formål at sætte nye, overraskende positive perspektiver på globale temaer.

Læs mere på verdensspejlets hjemmeside her

PROJEKT 2: FLYGTNINGE PROJEKT AARHUS

Dette projekt er startet op i AUG København, og vi arbejder også med dette i AArhus.

Projektet er kun i opstartsfasen, og skal udvikles løbende.

Formålet med projektet er at bidrage til at skaffe tag over hovedet på flygtninge. Derudover er det hensigtigen at projektet skal bidrage til gode platforme for integration af flygtninge i det danske samfund og til at arkitekter og arkitektersfaglighed indgår som kerneværdi i løsning af sociale og samfundsmæssige problemstillinger i DK.

TILMELDING

Hvis du kunne tænke dig at være en del af det ene eller af begge projekter, så kontakt Maria Viva på mvi@arkitekterudengraenser.dk