PRESSE: ARKITEKTFORENINGEN: “AUGS BOG ER ÅRETS JULEGAVEIDE”

Arkitektforeningen skriver: Crowdfunding: Arkitektur kan også være udviklingsarbejde. Arkitekter Uden Grænser har lavet en bog om deres arbejde i 3. verdens lande. Du kan være med til at sikre bogens udgivelse ved at forudbestille den.

“Siden 2008 har Arkitekter Uden Grænser bygget for og rådgivet mennesker, der ikke almindeligvis har råd til arkitektfaglig hjælp i Afrika, Mellemøsten, Asien og Danmark. Vi har arbejdet hands-on og er blevet meget klogere. Det udgiver vi nu en bog om”, skriver AUG på deres hjemmeside.

I Sierra Leone er 5 byggeprojekter ved at være færdige. Det er dem, AUG fortæller om. Gennem tegninger, visualiseringer, billeder og interviews med lokale samarbejdspartnere og projektdeltagere beskrives projekterne fra alle vinkler, mens eksperter sætter arkitekternes arbejde i et større perspektiv og trækker tråde til arkitektfaget, som vi kender det herhjemmefra.

“Bogen er for alle, der er nysgerrige på, hvordan arkitekter kan indgå i udviklingsarbejde, vil finde inspiration i, hvordan man får meget ud af lidt og som gerne vil blive lidt klogere på, hvad og hvem Arkitekter Uden Grænser er.

Bogen markerer samtidig, at vi er klar til at skifte gear. Vi ønsker at udbrede vores viden og erfaringer, diskutere de faglige aspekter i at skabe bedre rammer for udvikling og håber vi kan udvide kredsen af samarbejdspartnere og projekter”, lyder det fra AUG.

Bogen udkommer på engelsk og AUG har brug for flere midler til oversættelse samt tryk og distribution. Enhver bestilling er derfor en stor støtte.

Læs hele opslaget fra Arkitektforeningens hjemmeside oktober 13 her (PDF)