Seks nye bud på arkitektur og udvikling

I forbindelse med udstillingen Informal Horizons på Arkitektskolens bibliotek afholder vi vores næste Aften Uden Grænser samme sted. Vi forsøger denne gang et nyt format, og har inviteret syv nyudklækkede arkitekter fra KADK til at fortælle om deres projekter, som alle på forskellig vis adresserer spændet mellem udviklingsarbejde og arkitektur. Som altid byder vi også på en efterfølgende diskussion – og et glas vin.

Arrangementet finder sted den 12. september kl. 17.00 – 20.00 på Arkitektskolens bibliotek, Danneskiold-Samsøes Allé 50.

Bemærk at Aften Uden Grænser denne gang foregår på engelsk.

Læs mere om arrangementet her.

AFTEN UDEN GRÆNSER
Aften Uden Grænser er en arrangementsrække med fokus på faglige oplæg såvel som socialt netværk. Vi samles over et glas vin og deler tanker, inspiration og erfaringer inden for udviklingsarbejde og arkitektur. Hver aften har sit eget tema med spændende oplægsholdere, der vil fortælle om deres erfaringer inden for det gældende område, efterfulgt af debat og spørgsmål fra deltagerne. Herefter vil der være mulighed for hygge og videre diskussion, når vi fortsætter snakken over et glas vin.

Hvis du overvejer at blive medlem i Arkitekter Uden Grænser kan du læse mere om vores medlemsskaber her.

Du kan læse mere om Global Aktion her. 

Arrangementet er åbne for alle interesserede uanset faglig baggrund og tilmelding er ikke nødvendig.

Vi glæder os til at se jer!