Udvikling og udfordringer i Mozambique

Arkitekter Uden Grænser holder sammen med Global Aktion, tidl. Afrika Kontakt en spændende temaaften om udvikling og udfordringer i Mozambique.

Arkitekt Johan Mottelson fra Arkitekter Uden Grænser fortæller om sit arbejde med byudvikling i Maputo og Hans Genefke Jørgensen fra Global Aktion om udfordringerne kulindustrien i Tete Provinsen. Der vil herefter være en samtale om det østafrikanske land og mulighed for at stille de to oplægsholdere spørgsmål. Vi sørger for vin, vand og snacks – du skal blot tage din nysgerrighed med.

Arrangementet foregår i

Møderiet på Fælledvej 12, KBH N

kl. 19.45 – 21.30.

Arrangementet er støttet af Dreyers Fond.

AFTEN UDEN GRÆNSER
Aften Uden Grænser er en arrangementsrække med fokus på faglige oplæg såvel som socialt netværk. Vi samles over et glas vin og deler tanker, inspiration og erfaringer inden for udviklingsarbejde og arkitektur. Hver aften har sit eget tema med spændende oplægsholdere, der vil fortælle om deres erfaringer inden for det gældende område, efterfulgt af debat og spørgsmål fra deltagerne. Herefter vil der være mulighed for hygge og videre diskussion, når vi fortsætter snakken over et glas vin.

Hvis du overvejer at blive medlem i Arkitekter Uden Grænser kan du læse mere om vores medlemsskaber her.

Du kan læse mere om Global Aktion her. 

Arrangementet er åbne for alle interesserede uanset faglig baggrund og tilmelding er ikke nødvendig.

Vi glæder os til at se jer!